2018. december Magyar Telekom a novemberi Portfolio Investment Forumon

Idén is részt vett a Magyar Telekom a portfolio.hu által szervezett legnagyobb hazai ingatlanos találkozón. A közel 1000 résztvevő a kiállítótérben találkozhatott a t-ingatlan.hu ajánlataival, míg a konferencia „Workplace” szekciójában Pollák Tibor, a cég infrastruktúra igazgatóságának vezetője adott elő. Tibor prezentációja a Telekom és T-Systems közös új székházának fit outjára, annak fejlődéstörténetére koncentrált. A munkaállomásokat, tárgyalókat, személyes szekrényeket és egyéb berendezési tárgyakat a Telekom több lépcsőben tesztelte, az „éles” próba a South Buda Business Park bérleményi területén berendezett „Future Lab” –ben zajlott. A kollégák visszajelzése alapján alakult ki a munkaállomások mérete. Az irodaszékek közül szavazással választottuk ki a Telekom székházban használandó változatot.

A Gálaest folyamán osztották ki a Portfolio Property Awards díjait is, amelyekről egy 8 tagból álló szakmai zsűri döntött. Büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hogy az „év irodaprojektje 15 000 négyzetméter felett” díját az idei évben a Telekom és T-Systems közös székháza nyerte el a Wing Zrt. fejlesztésével.

 

Bővebben a Portfolio Investment Fórum díjátadójáról a linkre kattintva olvashatnak.

 

Ezúton kívánunk minden kedves olvasónknak áldott, békés ünnepeket, és sikeres befektetésben, ingatlanüzletekben gazdag 2019-es újesztendőt.

Üdvözlettel:

Magyar Telekom Csoport

T-Ingatlan

© TRI-VGO 2023

Powered by Yii Framework