Bemutatkozó

A Magyar Telekom Nyrt. Beszerzési és logisztikai Igazgatóságának Ingatlan portfólió menedzsment osztálya jelen honlapot azért hozta létre, mert a folyamatosan frissített weboldalon keresztül meghirdetve kívánja hasznosítani, illetve értékesíteni , a Társaság tulajdonában lévő egyes ingatlanokat.

A kérdés többekben felmerül, "Miért is válik meg a Magyar Telekom Csoport ezektől az ingatlanoktól?" A válaszunk egyszerű: az infokommunikációs technológia fejlődésével egyre kisebb területet foglalnak el azon műszaki, technológiai eszközeink, melyek a folyamatos, színvonalas szolgáltatást nyújtják ügyfeleink, partnereink számára. Az újabb és újabb technológiákra való áttéréssel számos, korábban megépített és üzemeltetett, nagy alapterületű telephelyünkön, ingatlanunkban szabadul fel hasznos tér, vagy akár teljes mértékben hasznosíthatóvá válnak egyes épületek, amelyekre Társaságunknak a jövőben már nem lesz szüksége.

Nekünk, a vagyongazdálkodási csoport munkatársainak hivatásunk, hogy ezeket az ingatlanokat „jó gazda” módján, a leghatékonyabban hasznosítsuk, - szem előtt tartva mindenek előtt a Tulajdonosaink érdekeit, illetve a technológiai fejlesztéseink rövid és hosszú távú terveit - így növelve a vállalat értékét. Működésünk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megértsük belső és külső ügyfeleink igényeit, törekedve a tulajdonosaink gazdasági elvárásai és az ügyfél-elégedettség közötti egyensúlyra.

Ennek megfelelően kerülnek be a honlapon található adatbázisba a hasznosításra vagy eladásra szánt ingatlanjaink. A többségük kiváló infrastrukturális és IT háttérrel rendelkező irodaépület, mely számos gazdasági tevékenységet folytató vállalkozásnak, cégcsoportnak nyújthat lehetőséget.

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy az ingatlanokról a honlapon történő regisztráció után minden fontos információhoz hozzájuthat, regisztráció nélkül azonban csupán tájékoztató adatokat tekinthet meg.

A meghirdetett ingatlanokkal kapcsolatban bármilyen további kérdés esetén elismert és sikeres szakembereink - kollégáim - készséggel állnak rendelkezésre.

Elérhetőség: Információ/Kapcsolat menüpont alatt található.

Kovács Tamás

Osztályvezető

© TSM-VGO 2022

Powered by Yii Framework