Általános ügyféltájékoztató és általános felhasználási feltételek

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy az oldalunkon hirdetett ingatlanok megvásárlása pályázat útján lehetséges. A pályázati ajánlatbeadási határidőket és a pályázat formai és tartalmi követelményeit tartalmazó  Általános Ajánlattételi Felhívást megtalálja az Információ menüpont alatt. Az adott ingatlanra vonatkozó további részletes adatokat, információkat az adott ingatlanra vonatkozó hirdetési felhívás vagy a feltöltött dokumentáció(k) tartalmazzák.  

Az egyes ingatlanok adatlapjain megtalálhatóak az ingatlanra jellemző paraméterek, amelyek kereshetőek, pl.: alapterület, telekterület, hirdetési ár, stb. szerint, valamint csatolt dokumentumként letölthető formában pedig:

tulajdoni lap,

térképszelvény épület feltüntetésekkel,

ingatlanról készült fotók,

összegzett információs tábla PDF formátumban az adott ingatlanról,

egyéb dokumentumok (pl.: adásvételi szerződés minta, műszaki leírás).

Az ingatlanok fotóin szereplő eszközök, berendezések és kellékek, illetve ingóságok nem képezik az értékesítés tárgyát, kivéve, ha azok az ingatlan alkotórészei, vagy külön értékesítési rendelkezés hatálya alá tartoznak. Az ingatlanfotók nem tükrözik az adott ingatlan aktuális műszaki állapotát, ezért minden esetben javasoljuk – az ajánlat beadását megelőzően - az adott ingatlan személyes megtekintését és műszaki állapotának megismerését. Ennek elmulasztásából származó hátrányokért kizárólag az ajánlattevő  felel.

Azon ingatlanoknál, ahol visszabérlésre kerülnek területek, a visszabérlési dokumentumok csak tájékoztató jellegűek, a végleges visszabérlendő területek rögzítésére a szerződés egyeztetések alkalmával kerülhet sor.

Azon ingatlanoknál, ahol az eladással egyidejűleg területek kerülnek visszabérlésre Eladó részéről, Eladó a visszabérlendő területekre vonatkozóan +/- %-os területváltoztatási opciót köt ki a visszabérlési opciós időszakokra, ezt követően bérleti jog biztosítása szükséges az Eladó részére.

A hírlevelünkről történő leiratkozás, a regisztráció törlése a saját azonosítókkal történő belépést követően lehetséges (A Saját adatok menüpontban).

A regisztráció önkéntes, de szükséges a bővebb dokumentumok megismeréséhez.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében a regisztráló a regisztrációjával kifejezetten hozzájárul, hogy az általa megadott e-mail címet és jelszót, illetve azonosítót, telefonszámot a Magyar Telekom Nyrt. a regisztráció létrehozása és biztonságos működtetése, továbbá azonosítás céljából a regisztráció érvényességi ideje alatt kezelje.

Ezen adatok megadása nélkül a regisztráció nem lehetséges. A regisztráló személy a fentieken túl saját belátása szerint megadhatja a nevét, felhasználó nevét és telefonszámát. Ezen adatok esetében az adatkezelés célja a regisztráló személyek könnyebb azonosíthatósága, elérhetőségük információközlésre történő felhasználása, érdeklődésüknek megfelelő eladói ajánlatok elkészítése.

A regisztráló személy a regisztráció során hozzájárulhat, hogy az általa megadott e-mail címre a Magyar Telekom Nyrt. ajánlatait eljuttathassa. Ezen hozzájárulás megadása nem feltétele az érvényes regisztrációnak, a felhasználó ezt a regisztráció után, a beállítások felületen bármikor vissza is vonhatja.

Általános felhasználási feltételek

Az oldalt használó látogatók az oldal használatával elfogadják az alábbi felhasználási feltételeket:

A Magyar Telekom Nyrt. a www.t-ingatlan.hu oldalon hirdeti az általa hasznosítani kívánt ingatlanjait eladásra, illetve bérbeadásra.

Az oldalon megjelenített információk tájékoztató jellegűek.  

Az oldalon közzétett adatok, file-ok, képek, dokumentumok a Magyar Telekom Nyrt. tulajdonát képezik, másolásuk, terjesztésük csak a Magyar Telekom írásbeli engedélyével lehetséges.

© TRI-VGO 2024

Powered by Yii Framework